Mala

Met veel plezier stel ik jullie mijn MALA’S voor.


Iedere MALA is een eigen creatie met een mooi verhaal.


Een helend geschenk voor jezelf of een uniek cadeau voor iemand anders.


Een MALA is een handgeknoopte gebedsketting, iets om het stil te maken en even naar jezelf te luisteren, of gewoon omdat je het mooi vindt om te dragen.


Elke MALA bestaat uit 108 kralen in natuurlijke materialen, zoals hout, edelsteen, zaden en pitten, glas, bot en fossiel…. Elke kraal met zijn eigen verhaal en spirituele betekenis.


Op een zelfgemaakt handgeschept kaartje vind je een klein verhaaltje en de betekenis van al de materialen terug. Je kan kiezen voor een MALA die ik hier voorstel of ik kan er ook eentje maken voor jou persoonlijk of voor iemand anders. In de kleuren en materialen die je mooi vindt.


Als je graag een MALA wil kopen of laten maken kan je me een mailtje sturen: lieve@libella.be


Je kan de MALA komen ophalen in Mortsel of Mol, of ik kan hem ook naar je opsturen van zodra ik het bedrag heb ontvangen plus de verzendingskosten die er dan nog bijkomen (6 euro)


Om de MALA beter te bekijken, kan je op de afbeelding klikken.Koru Mala


De KORU staat voor nieuw begin, wedergeboorte en groei. Als ontwerp is de vorm van een varenstaart gebruikt. Er is ook een MAORI spreekwoord waarin de Koru symbool staat.

“Als een varenblad sterft – wordt iemand geboren om zijn plaats in te nemen”

€49

88 cm

Totale lengte

Spiegel Mala


Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is het mooiste van het land.

Je beeld van jezelf zien door je eigen ogen. Wat je te zien krijgt in de spiegel is je eigen ziel, je gevoel. Durf jij je ware gelaat te tonen?


88 cm

Totale lengte

€42

97 cm

Totale lengte

€49

Mala van harmonie


IN HARMONIE MET JEZELF


Omarm je kwetsbaarheid, stop met vergelijken, maak keuzes voor jezelf, leef met compassie, zoek alles binnen in jezelf, vertrouw op je intuïtie.


VERKOCHT

Mala van de uil


De uil is een dier van de nacht en de maan. De nacht is van oudsher een symbool van de duisternis binnenin. De plaats waar mensen hun geheimen verbergen. De gele kleur van de ogen is erg symbolisch, ze herinneren aan de zon. Door de uil leeft de zon in het holst van de nacht voort.


82 cm

Totale lengte

Mala van de droom


COCO BACAU


Het kleine broertje van de kokosnoot. In één noot vind je een volledige maaltijd aan voedingsstoffen terug. Deze wordt volledig met de hand gemaakt tot hanger. In deze mala staan de vier holtes in de hanger voor de vier windrichtingen die ons de juiste weg wijzen in onze dromen.


90 cm

Totale lengte

Mala van de kunstenaar


Stap in je eigen kunstwerk en wordt de kunstenaar van je eigen leven. VedicArt.

In de hanger van deze mala is een blaadje en stamper van een bougainvillea plant verwerkt.


81 cm

Totale lengte

Schelpmala van moeder natuur


`Schelpen zijn als bondgenoten en ondersteunen je bij elke ademhaling.
91 cm

Totale lengte

Vlindermala van harmonie


Vlinders zijn niet alleen synoniem voor verandering en transformatie. Ze staan ook voor harmonie en liefde. Gebruik deze krachten elke dag opnieuw en groei.


76 cm

Totale lengte

Mala van de uil


Uilen zorgen voor onze gedachten, zodat we kunnen landen tot diep in onze buik.


83 cm

Totale lengte

Mala van Tiyoweh 


TIYOWEH, is de stilte en het innerlijke weten, de stille stem in ons hart. De grote innerlijke stilte waar je de wijsheid in jezelf vindt. Je moet alleen maar luisteren. Zelf in de stilte gaan en luisteren.81 cm

Totale lengte

Hei Matau Mala


Dit eeuwenoude symbool gaat terug naar de tijd toen de Mauri nog leefden van zee. Het staat symbool voor kracht, vastberadenheid, geluk, vrede, welvaart, goede gezondheid en voorspoed.


85 cm

Totale lengte

Mala van magie 


Laat deze schelp een symbool van jouw liefde zijn. Als een skelet gedragen en gevormd door de winden en het water van het leven.93 cm

Totale lengte

€45

€45

€49

€52

€55

€52

€49

€48

€55